logo

 
     Zahrady Brno - CESTOVNÉ ZDARMA!
 

tel+420  773 501 101
mailinfo@zahradymatejka.cz

Zpracování osobních údajů je prováděno dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů, dále jen „GDPR“), dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „ZOOÚ“) a dle zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti a o změně některých zákonů.

1.    Společnost Hordin s.r.o., Lidická 700/19, Veveří, 602 00 Brno, IČO:04513584, Společnost Hordin s.r.o. je zapsaná v OR vedená u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 90352, (dále jen „Správce“) ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovává tyto osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • název společnosti
  • fakturační adresa
  • e-mail
  • telefonní číslo

2.    Jméno, příjmení, název společnosti,fakturační adresa, telefonní číslo a e-mail je nutné  zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz a nabídky nových produktů. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů. Tyto osobní údaje budou správcem zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy mezi vámi a správcem, nejdéle po dobu 3 let pro marketingové účely, nejdéle po dobu poskytnutí plnění pro účely plnění smlouvy a po dobu 10 let pro evidenci plnění, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

3.    Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • a.    Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  • b.    * Aktuální seznam vybraných společností a dotčených obchodních partnerů je uveden na webových stránkách

4.    Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět , 
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,  
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, 
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

PROČ MY?

  • Spolehlivost
  • Dobře odvedená práce
  • Příznivá cena
  • Ochota